Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с токовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с токовете

Здравеите,проблема ми е следният-всички крушки си работят с добро напрежение а ми свети на таблото че имам изгоряла крушка ,проверил съм ги една по една само тези които са на задния капак не за задната скорост а другите две не знам за какво са и как изобщо се светват,благодаря предварително за помощта/

Едната е задна за мъгла,отдясно долу до седалката има два бутона.Единия е фаровете за мъгла и втория за задна светлина за мъгла.При натисната спирачка всичко ли свети?Лампите на рег. табелата светят ли ,при мене габаритите бяха заминали.
    Alfa 156 1.9 JTD 105 коня и един коч

Comment

Първоначално публикувано от liverpul Покажи съобщение
      Здравеите,проблема ми е следният-всички крушки си работят с добро напрежение а ми свети на таблото че имам изгоряла крушка ,проверил съм ги една по една само тези които са на задния капак не за задната скорост а другите две не знам за какво са и как изобщо се светват,благодаря предварително за помощта/
      Кога ти свети чека ? При включени или изключени светлини от лоста ?
      А задните фарове за мъгла се включват при включени светлини от копчето до ръчната.
      Alfa Romeo 1.8 TS `98
      sigpic

Comment

Колега почти убеден съм че ти е заминал пулфон на номера.И аз бях така бях откачил докато не са загледах.Всичко свети и ми вика че имам изгоряла крушка обикалях я като голям камък 1 седмица докато видя какво несвети
        Lancia Y-10-DEAD
        Fiat Tempra-EX
        alfa 156 1.8 TS

Comment

re

благодаря,не бях се сетил за плафона на номера

---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 17:09 ----------

едното плафонче наистина не свети,утре на светло ще го оправя ,но дали може да е от него

Comment

Може
            натискаш по дължина и излиза, на щипки е.
            Alfa Romeo 1.8 TS `98
            sigpic

Comment

Working...
            X