Здравеите,проблема ми е следният-всички крушки си работят с добро напрежение а ми свети на таблото че имам изгоряла крушка ,проверил съм ги една по една само тези които са на задния капак не за задната скорост а другите две не знам за какво са и как изобщо се светват,благодаря предварително за помощта/
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с токовете
Collapse
X
-
Едната е задна за мъгла,отдясно долу до седалката има два бутона.Единия е фаровете за мъгла и втория за задна светлина за мъгла.При натисната спирачка всичко ли свети?Лампите на рег. табелата светят ли ,при мене габаритите бяха заминали.Alfa 156 1.9 JTD 105 коня и един коч
-
Първоначално публикувано от liverpul Покажи съобщениеЗдравеите,проблема ми е следният-всички крушки си работят с добро напрежение а ми свети на таблото че имам изгоряла крушка ,проверил съм ги една по една само тези които са на задния капак не за задната скорост а другите две не знам за какво са и как изобщо се светват,благодаря предварително за помощта/
А задните фарове за мъгла се включват при включени светлини от копчето до ръчната.Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
Колега почти убеден съм че ти е заминал пулфон на номера.И аз бях така бях откачил докато не са загледах.Всичко свети и ми вика че имам изгоряла крушка обикалях я като голям камък 1 седмица докато видя какво несветиLancia Y-10-DEAD
Fiat Tempra-EX
alfa 156 1.8 TS
Comment
Comment